Oplader MacBook Pro

De MacBook Pro oplader van Bizzix is in verschillende wattages verkrijgbaar, zowel MagSafe 1 als MagSafe 2. De 60w MacBook Pro adapter is geschikt voor de 13" Pro en als je een 15" of 17" Pro hebt kies je de 85w MacBook Pro adapter. Onze compatible MacBook Pro oplader met magnetisch kopje en led-indicator wordt inclusief duckhead geleverd. Is 1,7 meter laadkabel te weinig? Dan kun je eventueel de verlengkabel apart bijbestellen.

Welke MacBook Pro adapter heb ik nodig?

Bizzix levert twee varianten MacBook Pro oplader: de MagSafe 1 oplader voor modellen t/m 2012 en MagSafe 2 oplader voor Retina modellen. De twee typen MacBook Pro adapter zijn wat functionaliteit betreft exact gelijk, enkel de vorm van het magnetische kopje is verschillend. Bij de MagSafe 1 is te herkennen aan het cilindervormige kopje met een L-hoek, terwijl de tweede MagSafe een meer platte T-vorm heeft. 

Er is een aantal eenvoudige methoden om te bepalen welke type oplader MacBook Pro je nodig hebt. De simpelste manier is om het kopje van je huidige adapter te vergelijken met de MagSafe connector op de productafbeelding. Verder kun je het MacBook model en bouwjaar opvragen via het besturingssysteem door naar het Apple icoontje te gaan en 'Over deze Mac' te kiezen. Als daar 'MacBook Pro Retina' staat weet je zeker dat je de MagSafe 2 nodig hebt. Is jouw MacBook Pro voor eind 2012 gebouwd, dan heb je de MagSafe 1 nodig. Deze oudere MacBooks zijn verder nog te herkennen aan de CD/DVD-drive, die bij de Retina modellen door Apple is weggelaten.

Adapter MacBook Pro kopen bij Bizzix

Niet alleen voor de adapter, maar ook voor de MacBook Pro batterij kun je bij Bizzix terecht. Voor de 13-inch, 15-inch en 17-inch MacBook Pro levert Bizzix de compatible batterij van Hesker. Als je een artikel voor 23:00 uur op werkdagen bestelt, wordt het een dag later al bezorgd. Verder heb je altijd recht op 30 dagen bedenktijd en 12 maanden garantie vanaf het aankoopmoment. Bizzix is al jaren gespecialiseerd in compatible hardware voor de Apple MacBook en kan jou zodoende helpen met alle MacBook gerelateerde problemen. Neem contact met ons op via info@bizzix.nl en je krijgt vaak dezelfde dag nog een reactie.