Oplader MacBook Pro 17-inch

Lees meer

Nieuwe MacBook Pro oplader 17-inch nodig? Bizzix levert voor jouw 17" MacBook Pro de MagSafe 1 85w van het eigen merk. De compatible 17-inch MacBook Pro oplader met magnetische MagSafe 1 connector heeft een rood/oranje led om de laadstatus te controleren en beschikt over een extra stevige kabel die minder snel scheurt. Je oude verlengkabel kan eenvoudig op het laadblok geklikt worden als je niet genoeg hebt aan 1,7 m kabel.

Welke 17-inch MacBook Pro oplader is geschikt voor mijn Mac?

Als je over een 17" MacBook Pro beschikt heb je de 85w adapter met MagSafe 1 aansluiting nodig. De 17" MacBook is namelijk t/m medio 2011 geproduceerd en tot dan toe leverde Apple enkel de MagSafe 1 adapter. De 17-inch MacBook Pro oplader is te herkennen aan het magnetische kopje met een cilindervormige L-hoek. 

De oudere MacBook modellen (t/m medio 2012) worden opgeladen door middel van de cilindervormige connector met een L-hoek.

Voor de 17" Mac verkoopt Bizzix ook de MacBook autolader: handig voor als je regelmatig onderweg bent en toch gebruik wil blijven maken van je MacBook Pro.

Oplader MacBook Pro 17-inch kopen bij Bizzix: service, garantie

Ook als je op zoek bent naar een nieuwe 17-inch MacBook Pro batterij zit je bij Bizzix goed. Je hoeft nooit lang op je aankoop te wachten: wanneer je bij Bizzix op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, wordt het product een dag later al bezorgd. Gaat het product binnen het eerste jaar na aankoop defect? Geen probleem: voor alle adapters geldt 12 maanden garantie. Ook heb je 30 dagen bedenktijd als de oplader MacBook Pro 17-inch toch niet de juiste blijkt te zijn. Binnen deze periode kun je contact opnemen met onze klantenservice (info@bizzix.nl) om een garantieverzoek of omruilverzoek in te dienen. Doorgaans ontvang je binnen een werkdag al een reactie.