Oplader MacBook Pro 17-inch

Nieuwe MacBook Pro oplader 17-inch nodig? De MagSafe 1 85w van Bizzix is een uitstekende vervanger voor jouw defecte 17-inch MacBook Pro oplader. Adapter is voorzien van een magnetische MagSafe connector met ledlampje om gemakkelijk de laadstatus te checken.

Welke 17-inch MacBook Pro oplader is geschikt voor mijn Mac?

Als je over een 17" MacBook Pro beschikt heb je de 85w adapter met MagSafe 1 aansluiting nodig. De 17-inch MacBook Pro oplader is te herkennen aan het magnetische kopje met een cilindervormige L-hoek.

Voor de 17" Mac verkoopt Bizzix ook de MacBook autolader: gemakkelijk om jouw MacBook Pro onderweg of op reis van stroom te voorzien.

Adapter MacBook Pro 17-inch kopen bij Bizzix: service, garantie

Een nieuwe 17-inch MacBook Pro batterij is ook bij Bizzix verkrijgbaar. Je hoeft nooit lang op je bestelling te wachten: wanneer je bij Bizzix op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, wordt je aankoop een dag later al bij je thuis bezorgd. Werkt het product niet meer naar wens? Geen probleem: voor alle adapters geldt 12 maanden garantie.

Is de oplader MacBook Pro 17-inch toch niet de geschikte oplader? Binnen 30 dagen kun je deze eenvoudig retourneren of omruilen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice (info@bizzix.nl). Doorgaans ontvang je binnen een werkdag al een reactie.