Oplader MacBook Pro 15-inch

Lees meer

MacBook Pro oplader 15-inch defect? De 85w MacBook Pro oplader van Bizzix met magnetische MagSafe connector heeft een extra stugge kabel die minder gevoelig is voor slijtage. Er zijn twee typen MacBook Pro oplader beschikbaar: MagSafe 1 85w voor de 15" MacBook Pro (t/m medio 2012). Voor de MacBook Retina modellen vanaf 2012 levert Bizzix de nieuwere oplader MacBook Pro 15-inch (MagSafe 2 85w).

Welke 15-inch MacBook Pro oplader heb ik nodig?

De compatible oplader van Bizzix met 85 watt vermogen is geschikt voor alle 15" en MacBook Pro modellen. Onze 85w MacBook Pro adapter is voorzien van een led indicatielampje om de laadstatus te controleren. Verder hebben alle opladers een magnetische MagSafe connector die in de MacBook wordt geklikt. Medio 2012 heeft Apple het magnetische kopje van de oplader veranderd voor de plattere MacBook Pro Retina modellen. Let daarom op dat je de 15-inch MacBook Pro oplader met de juiste connector voor jouw Mac kiest.

De oudere 15” MacBooks (t/m medio 2012) worden opgeladen door middel van de cilindervormige connector met een L-hoek (MagSafe 1 85w). De 15” Retina MacBooks vanaf medio 2012 worden opgeladen middels de rechthoekige connector met een T-vorm (MagSafe 2 85w).

Oplader MacBook Pro 15-inch: service en garantie

Bizzix heeft behalve de opladers ook elke 15-inch of 17-inch batterij voor jouw Apple MacBook Pro ruim op voorraad. We leveren deze artikelen ook nog eens razendsnel: op werkdagen voor 23:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. De 85w MacBook adapter van Bizzix voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is uitgebreid getest. Na aankoop van het artikel heb je altijd recht op 30 dagen omruilgarantie en 1 jaar productgarantie. Treedt er binnen deze periode een defect op, dan kun je een garantieverzoek indienen via info@bizzix.nl.