Oplader MacBook Pro 15-inch

MacBook Pro oplader 15-inch kapot? Bestel een vervangende 15-inch MacBook Pro oplader bij Bizzix. De compatible adapter heeft een magnetische MagSafe connector. Kies de juiste connector voor jouw Mac: MagSafe 1 85w voor de 15" MacBook Pro (t/m medio 2012) en MagSafe 2 85w voor de MacBook Retina modellen vanaf 2012.

Welke 15-inch MacBook Pro oplader heb ik nodig?

Voor alle 15" modellen levert Bizzix een compatible 15-inch MacBook Pro oplader met het juiste vermogen: 85 watt. De MacBook Pro adapter van Bizzix is voorzien van een led indicatielampje om de laadstatus te checken. Ook beschikken alle opladers over een magnetische MagSafe connector, waarmee de MacBook gemakkelijk aan de lader bevestigd kan worden.

Apple medio 2012 speciaal voor de nieuwere 15" Retina modellen de magnetische connector van de lader aangepast. Het is belangrijk om de connector van je huidige adapter te controleren wanneer je de 15-inch MacBook Pro lader bestelt.

15” MacBook Pro t/m medio 2012: MagSafe 1 85w (te herkennen aan de cilindervormige connector met L-hoek)
15” Retina MacBook Pro vanaf medio 2012: MagSafe 2 85w (te herkennen aan de rechthoekige connector met een T-vorm)

Adapter MacBook Pro 15-inch: service en garantie

Bizzix heeft behalve de opladers ook elke 15-inch MacBook Pro batterij ruim op voorraad. Bizzix zorgt ervoor dat deze artikelen snel bij je thuis worden bezorgd: voor 23:00 uur besteld op werkdagen, de dag erna al in huis.

De 15" MacBook Pro adapter van Bizzix is geproduceerd om aan de Europese veiligheidsnormen te voldoen en hierdoor kun je deze veilig gebruiken met jouw Mac. Na aankoop is het mogelijk om het product binnen 30 dagen kosteloos om te ruilen. Tevens is het product voorzien van 12 maanden fabrieksgarantie. Treedt er binnen deze periode een defect op? Dan kun je een garantieverzoek indienen via info@bizzix.nl.