Oplader MacBook (Pro) 13-inch

Lees meer

Bizzix heeft altijd de juiste 13-inch MacBook Pro oplader voor jouw Apple MacBook Pro in huis. De compatible 60w MacBook oplader met magnetische MagSafe connector is voorzien van een extra stugge kabel die goed bestand is tegen slijtage. Er zijn twee verschillende typen 13-inch MacBook Pro oplader verkrijgbaar: de MagSafe 1 60w voor oudere modellen (t/m medio 2012) en de MagSafe 2 60w voor 13" Retina MacBooks (vanaf eind 2012).

Welke 13-inch MacBook Pro oplader heb ik nodig?

De compatible oplader van ons eigen merk heeft het juiste vermogen voor jouw 13" MacBook (Pro): 60 watt. De 13-inch MacBook adapter van Bizzix is voorzien van een led-indicator om de laadstatus te controleren en heeft een magnetische MagSafe connector die in de MacBook wordt geklikt. Eind 2012 heeft Apple het magnetische kopje van de oplader aangepast voor de plattere Retina MacBook modellen. Let daarom op dat je de 13-inch MacBook Pro oplader met de juiste connector voor jouw Mac kiest.

De oudere 13” MacBook modellen (t/m medio 2012) worden opgeladen door middel van de cilindervormige connector met een L-hoek (MagSafe 1 60w). 13” Retina MacBooks vanaf eind 2012 worden opgeladen middels de rechthoekige connector met een T-vorm (MagSafe 2 60w).

Oplader MacBook Pro 13-inch kopen bij Bizzix: service, garantie

Bizzix heeft behalve de oplader ook altijd een geschikte 13-inch MacBook batterij op voorraad. We leveren deze artikelen ook nog eens razendsnel. Wanneer je bij Bizzix op werkdagen voor 23:00 uur een bestelling plaatst, heb je het artikel een dag later al in huis. De 60w MacBook adapter van Bizzix voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is uitgebreid getest. Na aankoop heb je recht op 30 dagen bedenktijd en onze opladers zijn standaard voorzien van 1 jaar productgarantie. Binnen deze periode kun je contact opnemen met onze klantenservice (info@bizzix.nl) om een garantieverzoek te plaatsen.