Oplader MacBook Air

Lees meer

Bizzix heeft voor alle 11- en 13-inch modellen de juiste MacBook Air oplader. De compatible 45w oplader met magnetische MagSafe connector beschikt over een stugge kabel die minder gevoelig is voor slijtage. Voor de oudere MacBook Air typen tot 2012 levert Bizzix de eerste MacBook Air oplader MagSafe 1 45w en voor de MacBook Air modellen vanaf 2012 bieden wij de nieuwere MagSafe 2 45w aan.

Welke MacBook Air oplader heb ik nodig?

Bizzix levert de compatible oplader van het eigen merk met het juiste vermogen (45 watt) voor jouw MacBook Air. De MacBook Air adapter van Bizzix heeft een led-indicator om de laadstatus te controleren en is daarnaast voorzien van een magnetische MagSafe connector die in de MacBook wordt vastgeklikt. Medio 2012 heeft Apple het magnetische kopje van de oplader aangepast voor de plattere MacBook modellen. Let daarom op dat je de oplader met de juiste connector voor jouw MacBook Air kiest.

De oudere MacBook Air modellen (tot medio 2012) worden opgeladen door middel van de cilindervormige connector met een L-hoek (MagSafe 1 45w). De MacBooks vanaf medio 2012 worden opgeladen middels de rechthoekige connector met een T-vorm (MagSafe 2 45w).

Oplader MacBook Air kopen bij Bizzix: service en garantie

Bizzix heeft behalve de opladers ook altijd de juiste MacBook Air batterij in huis. We leveren je bestelling bovendien supersnel bij jou thuis af. Wanneer je bij Bizzix een artikel op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis. De MacBook Air oplader van Bizzix voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is uitgebreid getest. Bovendien zijn al onze opladers standaard voorzien van 1 jaar garantie. Gaat het product binnen deze periode defect? Neem dan even contact op met onze klantenservice (info@bizzix.nl) om een retourverzoek in te dienen.