Oplader MacBook Air

Nieuwe MacBook Air oplader kopen? Bizzix heeft voor alle 11- en 13-inch modellen de juiste MacBook Air oplader. Bepaal welke MacBook Air adapter jij nodig hebt: de MagSafe 1 45w is geschikt voor de oudere MacBook Air typen tot 2012 en de MagSafe 2 45w is geschikt voor Air modellen vanaf 2012.

Welke MacBook Air oplader heb ik nodig?

Bizzix levert de compatible MacBook Air lader met het juiste vermogen (45 watt) voor jouw Mac. De MacBook Air adapter van Bizzix is voorzien van een led-indicatie lampje en magnetische MagSafe connector. 

Medio 2012 heeft Apple het magnetische kopje van de oplader aangepast voor de plattere MacBook modellen. Het is dus belangrijk om de MacBook Air lader met het juiste magnetische kopje te kiezen. 

MacBook Air modellen t/m medio 2011: MagSafe 1 45w (herkenbaar aan de cilindervormige connector met L-hoek)
MacBook Air vanaf medio 2012: MagSafe 2 45w (herkenbaar aan de rechthoekige connector met T-vorm)

Adapter MacBook Air kopen bij Bizzix: service en garantie

Ook voor een nieuwe MacBook Air batterij kun je bij Bizzix terecht. We leveren je bestelling bovendien supersnel bij jou thuis af. Wanneer je bij Bizzix een artikel op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis.

De oplader MacBook Air 13 inch en 11 inch van Bizzix is uitvoerig getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Je ontvangt bij alle MacBook Air laders standaard 1 jaar garantie. Gaat de oplader binnen deze periode defect? Neem dan even contact op met onze klantenservice (info@bizzix.nl) om een retourverzoek in te dienen.