MacBook oplader voor elk type MacBook

Lees meer

Op zoek naar een nieuwe MacBook oplader? Bizzix heeft voor iedere MacBook de juiste oplader: zowel voor de oudere MacBooks tot 2012 (type MagSafe 1), als de meer recente Retina modellen (type MagSafe 2). De compatible MacBook oplader van ons eigen merk is in diverse wattages verkrijgbaar en voorzien van magnetische MagSafe connector met led-indicator en heeft een extra stugge kabel die goed bestand is tegen slijtage.

Welke MacBook oplader heb ik nodig?

Bizzix levert de compatible oplader van het eigen merk met verschillende wattages: zowel de oplader MacBook Pro 13 inch met 60 watt vermogen als de MacBook Pro oplader 15 inch en MacBook Pro oplader 17-inch met 85 watt vermogen. Natuurlijk vind je bij Bizzix ook een compatible MacBook Air oplader met 45 watt vermogen, geschikt voor alle MacBook Air typen. De MacBook adapter van Bizzix beschikt over een led-indicator en MagSafe connector die in de MacBook wordt vastgeklikt. Medio 2012 heeft Apple het magnetische ronde kopje van de oplader veranderd in een platter vierkant ontwerp. Let daarom op dat je de oplader met de juiste connector voor jouw MacBook bestelt.

Oudere MacBook Air (t/m medio 2011) en MacBook Pro modellen (t/m medio 2012) worden opgeladen d.m.v. de cilindervormige connector met een L-hoek (MagSafe 1). De MacBook Air en Retina MacBook vanaf medio 2012 wordt opgeladen middels de rechthoekige connector met een T-vorm (MagSafe 2).

Oplader MacBook kopen bij Bizzix: service, garantie, kwaliteit

Bizzix heeft naast elk type MacBook oplader ook altijd de juiste batterij voor jouw Mac ruim op voorraad. We leveren onze producten bovendien supersnel op het gewenste adres. Wanneer je een artikel op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis. De MacBook adapter van Bizzix voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is uitgebreid getest. Bovendien zijn al onze opladers standaard voorzien van 1 jaar garantie. Gaat jouw adapter binnen deze periode defect? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@bizzix.nl om een garantieverzoek in te dienen.