MacBook oplader voor elk type MacBook

Lees meer

Vervangende MacBook oplader nodig? Bizzix levert voor alle modellen met MagSafe aansluiting de bijbehorende MacBook oplader: zowel voor oudere (type MagSafe 1), als voor de meer recente Retina modellen (type MagSafe 2). De compatible Mac oplader is voorzien van een magnetische connector met led-indicator en een extra stugge kabel die goed bestand is tegen slijtage.

Welke MacBook adapter heb ik nodig?

De compatible MacBook lader van Bizzix is in verschillende wattages te verkrijgen: de 45 watt MacBook Air oplader, 60 watt oplader MacBook Pro 13 inch en 85 watt MacBook Pro oplader 15 inch of MacBook Pro oplader 17-inch.

 De MacBook adapter van Bizzix beschikt over een led-indicator en MagSafe connector die in de MacBook wordt vastgeklikt. De magnetische connector is vanaf medio 2012 door Apple aangepast qua vormgeving. Het is dus belangrijk dat je de MacBook adapter met het juiste magnetische kopje kiest.

MacBook Air (t/m medio 2011) en MacBook Pro modellen (t/m medio 2012): MagSafe 1 (te herkennen aan de cillindervormige L-hoek)
MacBook Air en MacBook Retina vanaf medio 2012: MagSafe 2 (te herkennen aan de platte T-hoek)

Oplader MacBook kopen bij Bizzix: service, garantie, kwaliteit

Bizzix heeft naast elk type MacBook lader ook altijd de juiste batterij voor jouw Mac ruim op voorraad. De producten worden door Bizzix supersnel geleverd op het door jou gekozen bezorgadres. Wanneer een artikel op werkdagen voor 23:00 besteld wordt, dan heb je het een dag later al in huis.

De MacBook adapter van Bizzix voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is standaard voorzien van 1 jaar garantie. Wanneer jouw MacBook adapter binnen deze periode defect gaat, neem dan contact op met de klantenservice via info@bizzix.nl om een garantieverzoek in te dienen.