Batterij MacBook Pro 17-inch

Lees meer

Zoek je een vervangende 17-inch MacBook Pro accu? Na gemiddeld 4-6 jaar is jouw MacBook Pro batterij versleten en merk je dat de gemiddelde werktijd steeds korter wordt. De 17-inch MacBook Pro batterij die je bij Bizzix koopt is van het Nederlandse merk Hesker. Wat deze compatible accu uniek maakt is de hoogwaardige Japanse energiecel met maximale laadcapaciteit.

Batterij MacBook Pro 17-inch

Accu Bouwjaar
A1189     Core 2 Duo, 2,4 GHz, 2008
A1309 begin 2009 - medio 2010
A1383 begin 2011, eind 2011

Het vervangen van de MacBook Pro 17-inch accu

Een versleten 17-inch MacBook Pro batterij moet zo snel mogelijk vervangen worden, omdat de lithium batterij uiteindelijk kan gaan opzwellen, met alle gevolgen van dien.

De vervanging is gemakkelijk en binnen een paar minuten gebeurd met behulp van de door Bizzix kosteloos bijgeleverde schroevendraaierset. Ook vind je op de productpagina een uitgebreide handleiding en instructievideo voor het vervangen van de 17-inch MacBook accu.

Kwaliteit en levensduur van de 17-inch MacBook Pro batterij

De MacBook Pro 17-inch accu die je bij Bizzix koopt, onderscheidt zich op een aantal fronten van veel merkloze compatible accu’s. De 17” MacBook Pro accu’s van Hesker zijn voorzien van de maximale laadcapaciteit (net als het origineel). Hierdoor kun jij profiteren van een langere werktijd per laadcyclus.

Daarnaast zorgen A-grade Japanse energiecellen voor een extra lange levensduur. Deze cellen kunnen ongeveer 1000 laadcycli doorlopen, terwijl goedkope Chinese cellen vaak na maximaal 500 laadcycli al versleten zijn.

Accu MacBook Pro 17-inch kopen bij Bizzix

Niet alleen voor de accu, maar ook voor een nieuwe 17-inch MacBook Pro oplader kun je bij Bizzix terecht. Morgen in huis? Je aankoop wordt de volgende dag al bezorgd wanneer je voor 23:00 uur een bestelling plaatst.

De accu van Hesker is standaard voorzien van 24 maanden fabrieksgarantie. Voor overige vragen of opmerkingen over de 17-inch MacBook batterij kun je via mail contact opnemen met info@bizzix.nl.