MacBook batterij voor alle MacBook modellen

Lees meer

Na gemiddeld 4 tot 6 jaar is je MacBook batterij aan vervanging toe. De Li-ion batterij in je MacBook slijt namelijk bij elke ontlading, waardoor je zult merken dat de accu steeds slechter presteert. Bizzix levert uitsluitend premium compatible MacBook accu’s van Hesker. Deze MacBook batterij met hoogwaardige energiecellen beschikt over het maximale vermogen, waardoor de gemiddelde werktijd en levensduur van de accu verlengd wordt.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Batterij MacBook vervangen: kan ik dat zelf?

Als de conditie van de batterij verslechtert kan vervanging niet te lang uitgesteld worden, aangezien een versleten MacBook accu de neiging heeft om te gaan opzwellen. Je merkt in dat geval dat de trackpad moeilijker klikt, bol gaat staan en uiteindelijk zelfs kan barsten. Gelukkig is vervanging relatief snel gebeurd. Bij MacBooks tot 2009 zit de accu in de bodem geklikt waardoor geen gereedschap nodig is. Ook voor de MacBooks die later geproduceerd zijn is vervanging van de versleten batterij binnen 10 minuten gebeurd. Bizzix levert de MacBook accu’s van Hesker inclusief gratis schroevendraaierset en op de productpagina vind je een uitgebreide installatiehandleiding (PDF en video) terug.

Premium kwaliteit MacBook batterij van Hesker

Bizzix levert de 13-inch, 15-inch, 17-inch MacBook Pro batterij en de MacBook Air batterij van het Nederlandse merk Hesker. Deze premium compatible accu onderscheidt zich op een aantal punten van veel goedkope merkloze alternatieven. De Hesker MacBook batterij is voorzien van hoogwaardige A-grade energiecellen uit Japan die tot wel 1000 keer ontladen kunnen worden. Veel goedkope compatible accu’s met Chinese cellen zijn al na 500 cycles versleten, terwijl de Hesker MacBook batterij tegen die tijd nauwelijks capaciteit heeft verloren. Daarbij beschikt de MacBook accu van Hesker over het maximale vermogen, waardoor jij langer kunt werken op een volle acculading.

Batterij MacBook kopen bij Bizzix

Behalve ons ruime assortiment accu's levert Bizzix ook de MacBook oplader van het eigen merk. Je bestelling wordt altijd razendsnel gratis thuisbezorgd: Als je op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, heb je het product de volgende dag al in huis. Bizzix verleent voor de MacBook batterij van Hesker standaard 24 maanden garantie. Is er binnen deze periode sprake van een defect of heb je vragen over het product? Neem dan even contact met ons op via info@bizzix.nl