MacBook batterij voor alle MacBook modellen

Lees meer

Een MacBook accu is na gemiddeld 4 tot 6 jaar aan vervanging toe. Dit is te wijten aan slijtage: je MacBook batterij verliest elke ontlading een beetje capaciteit. Bij Bizzix koop je de premium compatible MacBook accu van het merk Hesker. Deze MacBook batterij is opgebouwd uit A-grade energiecellen en beschikt over de maximale capaciteit, waardoor de gemiddelde levensduur en werktijd wordt verlengd.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Batterij MacBook vervangen: kan ik dat zelf?

Het is verstandig om de vervanging van je MacBook batterij niet te lang uit te stellen wanneer jij merkt dat de conditie verslechtert. Een versleten MacBook accu heeft de neiging om op te zwellen, met als gevolg een minder goed werkende of zelfs beschadigde trackpad.

Je kunt zelf gemakkelijk jouw MacBook accu vervangen. Bij MacBooks tot 2009 zit de accu in de bodem geklikt waardoor geen gereedschap nodig is. Vervanging van de meer recente MacBook accu’s is vaak ook binnen 10 minuten gebeurd: Bizzix levert elke MacBook accu van Hesker namelijk inclusief gratis schroevendraaierset en op de productpagina vind je een uitgebreide installatiehandleiding (PDF en video) terug.

Premium kwaliteit MacBook accu van Hesker

Bizzix heeft de 13-inch, 15-inch, 17-inch MacBook Pro batterij en de MacBook Air batterij van Hesker in het assortiment. De MacBook batterij van Hesker is voorzien van Japanse A-grade energiecellen die tot wel 1000 keer ontladen kunnen worden.

De Hesker compatible accu onderscheidt zich hiermee van goedkope merkloze alternatieven die vaak na 500 cycles al versleten zijn. Bovendien beschikken de batterijen van Hesker over de maximale capaciteit, waardoor er langer gewerkt kan worden per laadcyclus.

MacBook accu kopen bij Bizzix

Behalve het ruime assortiment aan accu’s heeft Bizzix ook altijd de juiste vervangende MacBook oplader in huis. Je bestelling wordt altijd razendsnel gratis thuisbezorgd: Als je op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, heb je het product de dag erna al in huis.

De garantieperiode voor de MacBook batterij van Hesker bedraagt standaard 24 maanden. Binnen deze termijn kun je altijd bij ons terecht wanneer het product niet meer optimaal presteert. Neem in dit geval contact op via info@bizzix.nl