Snel en goedkoop een iPhone batterij

Heeft u een nieuwe iPhone batterij nodig voor het type 4 of 5?

Dan kunt u deze vlug, eenvoudig en goedkoop aanschaffen bij Bizzix. Met altijd een groot assortiment in huis, garanderen wij u een snelle levering. En dat tegen een aangename prijs, die u niet snel bij andere leveranciers van Apple-accessoires zult aantreffen.

Bestelt u de iPhone accu van maandag tot en met donderdag voor 15.30 uur, dan wordt deze de volgende dag nog door de postbode bezorgd. Voor Nederland geldt zelfs: voor 23.00 besteld, morgen bezorgd. Dat kan bij u thuis, maar u kunt ook een ander adres opgeven. Veilig betalen is op vijf manieren mogelijk, onder meer met MrCash.

There are no products matching the selection.

Specialist in Apple-randapparatuur

Bizzix is gespecialiseerd in randapparatuur voor Apple. De producten die wij leveren zijn van het merk Bizzix en door onszelf ontworpen. We leveren de beste kwaliteit, maar wel tegen de scherpste prijs. Een iPhone batterij is niet zo eenvoudig te vervangen als bijvoorbeeld de accu in een Android smartphone. Er is speciaal gereedschap voor nodig om de schroefjes los te draaien en de batterij te ontkoppelen van de iPhone. Op Google en YouTube vindt u daarvoor Nederlandstalige handleidingen, zelf vervangen is eenvoudig zelfstandig uit te voeren.

Bizzix levert meer dan een iPhone batterij!

Bizzix is een snel groeiende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van toebehoren voor Apple-apparaten. We leveren niet alleen een iPhone batterij, maar onder meer ook andere accu's, adapters en kabels. We hebben altijd een grote voorraad aan producten, waardoor grote partijen direct kunnen worden geleverd. Bent u op zoek naar een toeleverancier voor uw hardware, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten nemen met plezier met u door wat precies de mogelijkheden zijn.