Profiteer ook van onze iPad batterij

Een iPad batterij duur? Niet bij Bizzix.nl!

Dankzij een uitgekiend eigen ontwerp en slimme bedrijfsvoering, houden wij onze prijzen laag. U kunt zo niet alleen profiteren van de accu voor de iPad, maar ook van de kabel waarmee u deze tablet op uw computer synchroniseert met iTunes. U kunt die kabel, in combinatie met een charger, natuurlijk ook gebruiken om het apparaat op te laden. Onze iPad batterij heeft een lange levensduur. U gaat weer vele uren gebruiksplezier tegemoet op uw iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini en iPad Air.

We geven u bovendien 12 maanden garantie op uw aankoop en kunnen die in de meeste gevallen binnen 24 uur op uw adres in België of Nederland laten bezorgen. Daarvoor brengen we u bovendien geen kosten in rekening.

There are no products matching the selection.

Bizzix.nl: ook als 1 iPad batterij niet genoeg is!

Niet alleen onze iPad batterij levert Bizzix.nl u snel. We hebben een grote voorraad aan producten, waardoor we ook grotere partijen direct kunnen verzenden. Handig, als u bijvoorbeeld binnen uw bedrijf diverse medewerkers heeft die een tablet gebruiken. Bizzix.nl wordt daarom door ondernemers ook ingeschakeld als toeleverancier voor hun hardware. Hebt u daar ook belangstelling voor, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u met plezier wat de mogelijkheden zijn.