NIEUW: Video-instructies MacBook accu vervangen

Bizzix biedt nu voor de meeste MacBook accu's van Hesker instructievideo's, waarin getoond wordt hoe simpel het is om zelf je batterij te vervangen

Sommige klanten vragen zich af of ze zelf in staat zijn om hun MacBook accu te vervangen en veel mensen zijn bang iets stuk te maken tijdens de reparatie. Feit is dat de meeste MacBook batterijen tot 2009 in de casing vastgeklikt zitten, waardoor ze super eenvoudig te verwisselen zijn. Bij de MacBook modellen tot medio 2012 zit de accu vastgeschroefd in de casing. In dat geval is vervanging slechts een kwestie van een aantal schroefjes losdraaien en de connector vrijmaken. De benodigde schroevendraaiers worden altijd gratis bij de batterij geleverd.

De nieuwe instructievideo's (onder tabje 'video' bij elke accu) zijn bedoeld om het vervangen van de accu makkelijker te maken en daarmee een aanvulling op de PDF handleidingen die ook terug te vinden zijn op de productpagina's. Natuurlijk zijn wij voor vragen over het vervangen van de batterij nog altijd dagelijks bereikbaar via telefoon of info@bizzix.nl.