NIEUW: Handleiding MacBook accu vervangen

Twee linkerhanden? Geen probleem: Bizzix heeft nu voor elke MacBook accu een unieke handleiding! Op die manier wordt het voor jou eenvoudig om in een paar stappen de batterij van je MacBook te vervangen. De PDF handleidingen zijn terug te vinden in ons vernieuwde Helpcentrum.

Elke handleiding bevat een stappenplan met tips en instructies om het klusje zo simpel mogelijk te houden. Voor het vervangen zijn over het algemeen geen speciale gereedschappen nodig, de benodigde schroevendraaiers worden immers door Bizzix gratis bij de Hesker accu geleverd. Helaas zijn er nog geen unieke handleidingen voor de nieuwe A1437, A1493 (13-inch) en A1417, A1494 (15-inch) MacBook Retina accu's beschikbaar. De batterijen van deze Retina modellen zitten namelijk verlijmd in de casing. Ondanks dat het voor elke Mac gebruiker nog steeds mogelijk is om zelf de Retina accu te vervangen, is bij deze modellen iets meer voorzichtigheid en geduld vereist. Bovendien is voor het verwijderen van deze verlijmde Retina accu's soms aanvullend gereedschap nodig. We werken op dit moment aan een manier om het vervangen van de verlijmde accu's zo eenvoudig mogelijk te maken voor de eindgebruiker.

Ter aanvulling op de PDF handleidingen zullen binnenkort ook instructievideo's voor elk MacBook model op de productpagina geïntroduceerd worden. Deze combinatie van video en geschreven handleiding is een uniek onderdeel van de service van Bizzix. Het meerendeel van onze klanten is op die manier voldoende geïnformeerd en het omwisselen van de accu duurt daarom niet langer dan 5 minuten. Mocht je desondanks toch extra ondersteuning nodig hebben bij het vervangen, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@bizzix.nl.

 

PDF Handleiding accu vervangen Voorbeeld van een PDF handleiding voor de A1383 accu