Apple gereedschap voor de MacBook 

Het meest voordelig koop je Apple gereedschap bij Bizzix Apple Supplies. In ons assortiment vind je artikelen om jouw Apple device op een veilige manier te openen om bijvoorbeeld de batterij te vervangen. Apple gereedschap is daarbij onmisbaar, omdat het speciaal voor werkzaamheden aan de apparatuur van dit topmerk is ontworpen. Een bekende schroef die door Apple gebruikt wordt, is de Triwing schroef welke enkel met de Triwing (Y-Wing) schroevendraaier is los te maken. Uiteraard hebben wij deze Triwing schroevendraaier in ons assortiment en altijd op voorraad.

In de meeste gevallen is het verwisselen van een accu heel eenvoudig. Bij veel laptops kun je de oude batterij gewoon losklikken en de nieuwe ervoor in de plaats aanbrengen. Maar bij een iPhone, iPad of nieuwere MacBook Pro van Apple levert dat iets meer werk op. In sommige gevallen moet het toestel open worden geschroefd met de Bizzix Apple triwing schroevendraaier. Deze schroevendraaier heeft 3 hoeken in plaats van de gebruikelijke Phillips kruiskop met 4 hoeken, vandaar de naam Triwing (Y-Wing) schroevendraaier.

Naast de Triwing schroevendraaier is er voor sommige modellen accu's de Pentalobe P5/P6, Torx TS5 schroevendraaier nodig. Deze Pentalobe,Torx of Triwing schroevendraaier wordt veelal gebruikt bij de nieuwere Macbook's vanaf 2012. Bij alle batterijen die verkrijgbaar zijn in onze webshop wordt gratis de benodigde schroevendraaierset bijgeleverd. 

Zorg in alle gevallen voor een vlakke, stabiele ondergrond om op te kunnen werken en leg bij voorkeur een doekje tussen de MacBook casing en het oppervlak. Let erop dat, als je een accu moet vervangen, eerst de battery connector moet worden losgemaakt. Ten slotte moet worden opgemerkt dat het te hard aandraaien van de Triwing schroeven met de triwing schroevendraaier de schroef kapot kan maken.