Autolader voor Apple MacBook of iPhone

Lees meer

Als je regelmatig lange autoritten maakt en ongestoord wil blijven doorwerken is de auto-lader voor Apple MacBook of iPhone onmisbaar. Bizzix levert voor de oudere MacBook modellen (tot 2012) de 85w autolader MagSafe 1, terwijl de meer recente MacBook Retina modellen opgeladen kunnen worden met de nieuwere 85w autolader MagSafe 2. Zowel de MacBook als de iPhone autolader passen in de 12v sigarettenaansluiting.

Autolader kopen bij Bizzix

Als je een Apple MacBook op wil laden tijdens het autorijden is dat geen enkel probleem met onze speciale 12 volt auto-oplader. Deze werkt precies hetzelfde als de normale MacBook oplader en kan worden ingestoken in de 12v sigarettenaansteker. Op die manier kun je dus gemakkelijk jouw MacBook Air, MacBook Pro 13", MacBook Pro 15" of MacBook Pro 17" opladen terwijl je onderweg bent.

Handig als je afspraken hebt buiten de deur en niet met een lege MacBook accu wil zitten. Dankzij de iPhone autolader hoef je ook onderweg nooit meer zonder lege iPhone batterij te zitten. Aan de auto-adapter zit behalve de 8 pin lightningkabel ook een usb-aansluiting gekoppeld.